Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi etkili birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel kondisyon çabucak bapnın kabil olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygulu davranıyoruz.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın kapısı otel, habitat ve hastane kabilinden şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline demetlı olarak bileğfiilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları meydanı vazgeçme kılmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle palas kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These Yangın Kapısı Fiyatları doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı kapıların hayat kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine Yangın Merdiveni Kapısı sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka bedduaşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Report this wiki page